KOULUTUSPSYKOTERAPIA

Tarjolla psykoanalyyttista/psykodynaamista psykoterapiaa

Olen valmistunut (teoriaopintojen osalta) aikuisten analyyttiseksi/psykodynaamiseksi psykoterapeutiksi sekä kuvataidepsykoterapeutiksi Turun yliopiston ja Suomen kuvataidepsykoterapia ry. koulutusohjelmasta (v. 2014-05/2018). Lopullisen pätevyyden psykoterapeutiksi tulen saamaan kliinisten potilastöiden valmistuttua.

Tällä hetkellä minulla on vapaana 1 potilaspaikka: alk. 18-vuotias-

Psykoanalyyttinen/psykodynaaminen yksilöpsykoterapia, jossa terapia toteutuu 2 kertaa viikossa, 45 minuuttia kerta. Hoidon kokonaiskesto on vähintään 2-vuotta (yht. 160 h). Vastaanotto sijaitsee Espoon keskuksessa aivan juna-aseman vieressä. Vastaanotto päivät ovat maanantaina ja keskiviikkona klo 17.00-17.45. 

Potilaalla tulee olla hoitokontakti lääkäriin (terveyskeskuslääkäri/ yksityislääkäri/ työterv./ psyk. plk. ). Ennen hoidon aloittamista lääkäriä tulee tavata vähintään 2 kertaa.

Hoidot aloitetaan arviointikäynneillä, keskimäärin 3 kertaa. Mikäli hoitoon päädytään laaditaan siitä kirjallinen hoitosopimus. Hoito voi jatkua myös koulutuksen asettamien vaatimusten jälkeenkin mikäli sille tarvetta ja siihen yhdessä päädytään. 

KUVATAIDETERAPIAA

Kuvataideterapiaa yksilölle tai ryhmälle.

  • Ei ole psykoterapiaa vaan on psykoterapeuttinen hoitomuoto. Soveltuu ihmisille, jotka haluavat pysähtyä pohtimaan elämäänsä kuvataideterapeuttisin menetelmin, mutta eivät välttämättä halua sitoutua pitkään prosessiin. Hyödynnän työskentelyssä ratkaisu-ja voimavarakeskeistä viitekehystä. Tuolloin työskentelyn alussa laaditaan yhdessä tavoitteet.
  • Soveltuu ryhmälle, jota yhdistää jokin yhteinen ongelma mm. päihderiippuvuus, jännittäminen, masennus.
  • Sopii myös hyvin yhteisöjen, työpaikkojen tms. työhyvinvoinnin tukemiseen. Työskentely voi tuolloin olla myös kertaluontoista.  Lisätietoa kuvataidepsykoterapeuttisesta hoitomuodosta http://www.suomentaideterapiayhdistys.fi/